Bétera mostrarà el seu vessant més solidari el pròxim dissabte, 11 de maig. D’aquesta manera, les associacions Asfana, Bétera Solidària i Cáritas en col·laboració amb l’Ajuntament de Bétera estaran en diferents punts de la localitat recollint aliments no peribles que Cáritas repartirà entre les famílies més necessitades del municipi.

Així, els punts estaran ubicats al Consum de la Vereda, Consum de Torre en Conill i Mercadona. L’horari de recollida d’aliments serà de 09.30 a 21.30 hores.

Asfana va nàixer amb la finalitat de la defensa i la protecció de la Família Nombrosa, així com proporcionar informació a tot aquell que ho desitge.

En el nou mil·lenni l’aposta de Càritas continua sent estar al costat de les persones més desfavorides de la societat; amb la mirada posada en les noves pobreses però potenciant cada vegada més l’acompanyament a totes les persones i apostant per la seua promoció i integració en la societat. Al llarg d’aquests anys s’ha incrementat el treball amb persones immigrants i s’ha apostat per donar-los suport i assessorament en els àmbits jurídic, social, de formació i assistencial.

D’altra banda, Bétera solidària es centra principalment en què tots els xiquets ixiquetes tinguen menjar en els menjadors escolars, vetlant sobretot per les famílies més desfavorides.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia