El Club de Natació SOS BÉTERA participarà diumenge que ve,12 de maig, en el Campionat Autonòmic de Salvament i Socorrisme en les categories de Benjamí i Aleví. Aquesta competició se celebrarà en la Piscina Municipal de Catarroja. Així mateix, en el mateix emplaçament, tindrà lloc la IV jornada de lliga de la categoria Màster. Aquestes dues proves estan organitzades per la Federació de Salvament i Socorrisme de la Comunitat Valenciana.

Els socorristes més joves del Club de Natació SOS Bétera tenen grans il·lusions posades en aquest campionat, ja que porten preparant-se i treballant intensament tota la temporada i parteixen amb moltes possibilitats de guanyar les medalles de la Comunitat Valenciana. La competició estarà dividida en sessió de matí i vesprada, i constarà de tres proves individuals i tres de relleus per equips, tant per a Benjamí com per a Aleví.

Per la seua banda, els més majors del Club demostraran la seua gran forma física i mental. Això, els ajudarà a fer un gran paper en la seua jornada de Lliga en la sessió de vesprada.

Des del Club de Natació SOS Bétera s’anima a tots els seus socorristes en les diferents cites i, al seu torn, conviden a tota la població a gaudir de la natació i el salvament i socorrisme, un esport per a totes les edats que salva vides.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia