La Direcció General de Fons Europeus, de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, ha llançat un Butlletí Electrònic per a informar sobre ajudes, cursos, convocatòries d’ocupació pública i projectes impulsats per la Unió Europea. La iniciativa s’emmarca en l’Estratègia de Comunicació dels Programes Operatius Feder i FSE de la Comunitat Valenciana 2014-2020, cofinançats per la Unió Europea.

La publicació, que tindrà una periodicitat mensual, es distribuirà a través del correu electrònic tant a particulars, com a aquelles entitats públiques i privades que el sol·liciten a través del mail apotecdgfondos@gva.es .

A més d’oferir informació útil i pràctica de forma puntual a tots els subscriptors, aquest butlletí informatiu pretén també potenciar la labor de les associacions com a agents difusors d’aquelles novetats en l’àmbit dels Fons Europeus que poden interessar als ciutadans.

La iniciativa, que s’emmarca en l’Estratègia de Comunicació del Programa Operatiu Feder i FSE de la Comunitat Valenciana 2014-2020, va dirigida preferentment a les associacions de dones de tota la Comunitat Valenciana, però el seu contingut es fa extensible a la ciutadania en general.

La publicació té un caràcter molt dinàmic ja que està oberta a la participació de totes aquelles entitats que vulguen aportar informació. Així, per exemple, es convida a qualsevol associació que participe o gestione un projecte europeu a comptar la seua experiència per a millorar el coneixement sobre aquests temes i generar sinergies que ajuden altres gestors de programes.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia