El Primer Festival de Circ de Carrer arriba hui divendres a Bétera, fins el pròxim diumenge 12 de maig.

El festival arrancarà a partir de les 19.00 hores amb la inauguració de l’exposició “Benvinguts al circ” a l’Antic Ajuntament Vell (Carrer Major, 12). Aquesta mostra es podrà visitar fins el pròxim 17 de maig, en horari de 18.00 a 21.00 hores.

Seguidament, a les 20.00 hores, es realitzarà un passacarrer a càrrec de ‘Batuclown’ des de l’Albereda de la població. Posteriorment, a les 21.15 hores hi haurà un espectacle de dansa aérea i acrobàcia contemporànea a Casa Nebot, a càrrec de la companyia ‘Estelar’.

La programació continuarà el dissabte 11 de maig, a partir de les 11.000 hores i els actes seguiran fins a la nit. Així, a les 11.00 hores, ‘Cia Manuela FLores’ portarà a l’avinguda País Valencià (Mas Sant Carles) un espectacle de clown per a totes les edats. A les 11.30 hores, el parc d’Esplai acollirà un taller de circ amb jocs, malabars i habilitats. Aquesta activitat la durà a terme l’agrupació escura plats, sota el nom ‘Ludiplanet’. A les 12.00 hores, l’albereda acollirà un espectacle circense familiar ‘Ping Pong fora’. A les 19.30 hores hi haurà, en aquest mateix espai, un espectacle de trampolí ‘Collage’ per a tota la família, on la diversió a càrrec de BotProject està més que assegurada. A les 22.30 hores, el Circ Gran Fele oferirà un espectacle per a tots els públics. ‘Pla Pla i Cia’ centrarà el seu protagonisme en les aventures. Aquest espectacle també tindrà lloc al passeig de l’Albereda,

Després, per al diumenge 12 de maig també s’ha preparat un bon nombre d’activitats, on Eddy Eighty amb “The power of the 80’s” serà qui li fique el punt i final (passeig de l’Albereda) a aquest  Primer Festival de Circ de Carrer, a les 19.30 hores. Però abans, a les 11.00 hores, l’avinguda País Valencià (Mas Sant Carles), acollirà un recital còmic circense ‘Lampisteria, Circ i Poesia 2.0’. Clown, malabars, poesia i equilibris impossibles seran els protagonistes, a càrrec de Cia, Jacinto Sifón.

A les 11.30 hores, l’albereda acollirà un espectacle de deambulisme a càrrec de Madam Free, per a públic adult. A les 12.00 hores, en el mateix espai, es durà a terme ‘Lea’ amb la companyia ‘La Círtica’. Aquest espectacle estarà narrat sota diverses tècniques circenses.

D’aquesta manera, els carrers, places i parcs del municipi s’ompliran de teatre, dansa, humor, música i circ. Aquesta iniciativa forma part de la programació d’oci i cultural posada en marxa per part de la regidoria municipal de Cultura de l’Ajuntament de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia