PUBLICITAT ELECTORAL.

– Més de 200 veïnes i veïns van acudir a l’esdeveniment que va tindre lloc en la Albereda de Bétera.
– Una llista jove, renovada i amb persones preparades per a estar a el front d’un projecte que els Populars consideren il·lusionant per a Bétera.
– Els primers llocs de la candidatura estan formats per dones de diferents zones del municipi, englobant les urbanitzacions.

Elia Verdevío, candidata a l’Alcaldia de Bétera pels Populars de el municipi, va ser l’encarregada de presentar a l’equip que l’acompanyarà durant els pròxims anys. Un equip jove i renovat, molt preparat per a afrontar reptes i projectes il·lusionares per al municipi del Camp del Túria.

La candidata, en les seues paraules, va destacar la importància de poder viure millor en un poble meravellós. Baixar els impostos, com l’IBI o les plusvàlues, augmentar el nombre de contenidors en la via pública, millorar la freqüència de recollida dels contenidors destinats a el reciclatge, asfaltar els carrers, reprendre el projecte de millora en la qualitat de l’aigua crear una Fundació esportiva, són algunes de les propostes que els Populars porten en el seu programa. Però, sens dubte, una proposta clau és la del programa “Menjar a casa” o “Aula respirar”, projectes per a millorar la qualitat de vida de les persones més majors del municipi.

Per als Populars, millorar la qualitat de vida de les persones de Bétera, no deixant a ningú fora del projecte i vetlant per els interessos dels diferents grups d’edat, així com els col·lectius o teixit associatiu, és el seu principal objectiu. Dins de les seues propostes, trobem accions per a les diferents zones del poble, aconseguint així poder governar per a tots, independentment de les ideologies.

Per als Populars, és un projecte, encapçalat per la millor candidata que es podria tindre, una dona forta, valenta, decidida i amb una gran vocació de servei cap al seu poble, Elia Verdevío.

Esteban González Pons visita la Cooperativa de Bétera

D’altra banda, dijous passat, 9 de maig, Esteban González Pons va visitar la Cooperativa Agrícola de Bétera. El motiu d’aquesta visita va ser el reunir-se amb els agricultors i la Comunitat de Regants, els qui li van traslladar la situació de la citricultura en aquests moments. González Pons va estar acompanyat per la candidata de Populars Bétera, Elia Verdevío.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia