PUBLICITAT ELECTORAL

Ahir divendres a la nit, els partits del municipi de Bétera ja començaven amb la seua pegada de cartells. Però a més a més, hui dissabte, alguns han seguit amb les seues accions de campanya electoral de cara a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig.

En aquest sentit, Ciutadans Bétera (Cs) han celebrat la seua presentació de candidatura al Saló de Plens del Castell de Bétera. Passades les 11.00 hores, aquesta agrupació política iniciava el seu acte, encapçalat per la seua candidata a alcaldia Eva María Martínez Cano. Per a l’ocasió s’ha comptat amb la presència de María Muñoz, elegida Diputada al Congrés per València en les últimes eleccions. Per a finalitzar l’acte, cada candidat de la llista s’ha presentat en primera persona, parlant un poc d’ell i dels seus objectius de millora per a la població de Bétera.

D’altra banda, Unides Podem Esquerra Unida Bétera, ha estat aquest matí a l’esplanada de l’Albereda amb una carpa, presentant el seu programa i donant-se a conéixer a tots i totes aquelles que s’acostaven per allí. A més a més, qui ho desitjava ha tingut l’oportunitat d’escriure en el seu mural les millores que volen per a la seua localitat o aquelles necessitats que creuen que tenim a Bétera. Els xiquets i xiquetes han sigut els principals protagonistes d’aquest mural, ja que han sigut els que més peticions han fet.

Ací tenim un vídeo repassant la jornada, informació que detallarem més al llarg de la pròxima setmana:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia