Bétera ha acollit tot un cap de setmana ple de màgia i diversió a través del Primer Festival de Circ de Carrer. Aquest arribava divendres a Bétera, amb la inauguració de l’exposició “Benvinguts al circ” a l’Antic Ajuntament Vell (Carrer Major, 12). Aquesta mostra es podrà visitar fins el pròxim 17 de maig, en horari de 18.00 a 21.00 hores.

Seguidament, a les 20.00 hores, es realitzava un passacarrer a càrrec de ‘Batuclown’ des de l’Albereda de la població fins a Casa Nebot.

Posteriorment, es procedia a un espectacle de dansa aérea i acrobàcia contemporànea a Casa Nebot, a càrrec de la companyia ‘Estelar’.

La programació continuava el dissabte. Així, a les 11.00 hores, ‘Cia Manuela FLores’ portava a l’avinguda País Valencià (Mas Sant Carles) un espectacle de clown per a totes les edats. A les 11.30 hores, el parc d’Esplai acollia un taller de circ amb jocs, malabars i habilitats. Aquesta activitat la duia a terme l’agrupació escura plats, sota el nom ‘Ludiplanet’.

A les 12.00 hores, l’albereda acollia un espectacle circense familiar ‘Ping Pong fora’. A les 19.30 hores hi havia, en aquest mateix espai, un espectacle de trampolí ‘Collage’ per a tota la família, a càrrec de BotProject. A les 22.30 hores, el Circ Gran Fele oferia un espectacle per a tots els públics. ‘Pla Pla i Cia’ centrava el seu protagonisme en les aventures, al passeig de l’Albereda,

Després, per al diumenge 12 de maig es va preparar un bon nombre d’activitats, on Eddy Eighty amb “The power of the 80’s”va ser qui li va ficar el punt i final (passeig de l’Albereda) a aquest  Primer Festival de Circ de Carrer.Però abans, a les 11.00 hores, l’avinguda País Valencià (Mas Sant Carles), acollia un recital còmic circense ‘Lampisteria, Circ i Poesia 2.0’. Clown, malabars, poesia i equilibris impossibles seran els protagonistes, a càrrec de Cia, Jacinto Sifón. A les 11.30 hores, l’albereda acollia un espectacle de deambulisme a càrrec de Madam Free, per a públic adult. L’espectacle de les 12.00 hores, es va suspendre per motius aliens a l’organització municipal. Però no obstant això, l’èxit de participació en les diverses activitats, per parts de les veïnes i veïns del municipi va ser més que evident.

A continuació, adjuntem un vídeo resum amb alguns dels espectacles:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia