L’auditori de la Casa de Cultura de Bétera acollia el passat divendres, per nové any, l’acte de lliurament dels Premis Francesc Peris i Valls de literatura infantil en valencià. En aquests premis participen alumnes entre els 9 i els 18 anys de totes les escoles de Bétera. L’esdeveniment va tindre lloc a les 19.00 hores, sent l’entrada és gratuïta, per a totes les veïnes i veïns del municipi.

En aquests premis, que reconeixen les millors composicions poètiques en cinc categories (segon cicle de primària, tercer cicle de primària, primer cicle d’ESO, segon cicle d’ESO i batxillerat), van ser 30 els guardonats en total. L’acte va estar amenitzat pel Centre Artístic Musical de Bétera, com ja ve sent tradició.

Els Premis Francesc Peris i Valls, que arriben enguany a la seua novena edició, s’han consolidat com un estímul per a l’ús de la llengua entre els xiquets de Bétera. Cada any estan dedicats a algun escriptor o fet cultural emblemàtic. En aquest sentit, enguany van estar dedicats al Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) pel seu 50 aniversari. En definitiva, va ser un acte molt emotiu, tant per als participants com per als assistents. A continuació, adjuntem una xicoteta fotogalería de part de l’acte:

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia