La primera visita teatralitzada a Bétera arribava ahir diumenge, 12 de maig, i ho feia amb molt bona acollida per part dels veïns i veïnes del municipi. Tot començava al carrer Morvedre, amb una guia que explicava un poc els nostres orígens, acompanyada d’un cineasta encarregat de ficar-li el to d’humor a la visita.

La regidoria municipal de Turisme de l’Ajuntament de Bétera ha sigut el departament encarregat de posar en marxa aquesta nova ruta turística per a tota la família que porta per nom “Bétera, un poble de pel·lícula”. I és que, tal com explicàvem al principi, el recorregut comença amb els primers pobladors de la zona, els íbers, i es van fent parades clau pels diferents períodes de la història del municipi, fins als nostres dies. Acompanyats per un famós cineasta que està a punt de rodar una pel·lícula en el nostre municipi, es va recorrent diferents espais i en cada parada es proporciona vestuari i atrezzo a les persones participants. De fet, el regidor de Turisme, Joano Baudés, va tindre l’oportunitat de participar activament en aquesta visita, ficant-se en el paper d’un dels personatges de la ruta de l’etapa romana.

En definitiva, és una visita guiada, teatralitzada i participativa per a les persones que volen conéixer la història i el patrimoni del nostre municipi. És apta per a tos els públics, divertida i que atrapa des del primer moment, donat que uneix perfectament la història amb el teatre, sent una bona forma per a aprendre.

L’activitat té una durada d’1 hora i 30 minuts. Els pròxims dies en celebrar-se seran els següents: 19, 26 de maig, 2, 9, 16, 23 i 30 de juny, 8 i 15 de setembre en horari d’11 a 12,30 hores.

Per a més informació i reserves cal enviar un correu a auxiliar.turismo@betera.es o cridar al telèfon 96 169 87 14.

A continuació, oferim una fotogaleria d’imatges. Seguidament, també teniu un xicotet vídeo de demostració de les rutes teatralitzades.

  • Vídeo primera visita teatralitzada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia