PUBLICITAT ELECTORAL.

El tradicional mercat municipal dels dimarts a Bétera ha servit hui com a ubicació principal de diversos partits polítics del municipi. Aquests han instal·lat també un estand a l’esplanada de l’Albereda per a acostar a la gent les seues propostes i explicar els seus programes de cara a les pròximes eleccions municipals. Així, partits com Unides Podem Esquerra Unida, Ciutadans Bétera, PSPV-PSOE, Compromís o Partit Popular han estat parlant amb la gent, passejant-se amb ells i oferint-los també un obsequi personalitzat amb el color identificatiu de cada partit (globus, llepolies, bolis…).

Aquesta exposició a peu de carrer serveix perquè la gent puga transmetre’ls en primera persona les seues preocupacions com a ciutadà o ciutadana i comunicar-los les seues necessitats.

Durant aquesta jornada, també hem pogut veure rostres coneguts com el del diputat electe de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, i el candidat a eurodiputat per compromís en les eleccions europees, Jordi Sebastià. Després d’explicar les seus polítiques en defensa de la nostra terra i dels nostres llauradors al Bar de la Cooperativa de Bétera, també s’han desplaçat cap al mercat per a parlar amb la gent i amb els diferents partits polítics. Durant el recorregut han estat acompanyats per l’Alcaldessa del municipi, Cristina Alemany.

En definitiva, una jornada que ha servit per a intercanviar impressions i conéixer millor les inquietuds de la nostra població.

A continuació, adjuntem un vídeo resum de la jornada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia