Des d’aquest dilluns, 13 de maig, es troben exposats a l’edifici de l’antic Ajuntament de Bétera (carrer Major, 12) els treballs presentats i admesos al concurs de Cartell anunciador de les Festes d’Agost 2019 així com de la portada del Llibre de Festes de les Obreres i Majorals 2019. Qui ho desitge, pot acostar-se cap a les citades instal·lacions fins al pròxim dissabte, 18 de maig, en horari de 17.30 a 21.00 hores. Allí podrà veure els sis treballs presentats. L’exposició dels cartells està en la primera planta de la Sala d’Exposicions.

Els assistents a l’exposició poden votar el cartell anunciador, en el mateix lloc de l’exposició, a l’esbós que consideren que ha de ser el guanyador. Es procedirà en acte públic per part de la regidora de Festes, al recompte dels vots emesos per a determinar el guanyador de la votació popular, alçant-se acta del recompte.

El lliurament dels premis tindrà lloc el pròxim dissabte, 18 de maig, a les 17.30 hores, en el mateix edifici. Aquest acte comptarà amb la presència de les Obreres i Majorals 2019, acompanyats per membres de la Corporació Municipal, entre d’altres.

El Jurat d’aquest certamen està format per l’Alcaldessa, Cristina Alemany, la regidora de Festes i Tradicions, Raquel Puig, les quatre Obreres de les festes de l’any 2019, el President dels Majorals 2019 i artistes/professors/es de Belles arts. El jurat emetrà la seua decisió el mateix dia del lliurament. S’alçarà l’acta corresponent traslladant a l’òrgan competent de la Corporació perquè s’adopte l’acord d’adquisició dels dits esbossos i dels drets d’explotació dels mateixos per part de l’Ajuntament pels imports econòmics indicats en les bases del concurs. La Decisió del Jurat és inapel·lable i a la seua estimació, el concurs podria quedar desert si cap de les obres reuneix la qualitat mínima requerida.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia