Tot i que el I Festival de Circ al carrer ja s’ha acomiadat del poble de Bétera, els veïns i veïnes del municipi encara poden disfrutar de la seua essència a través de l’exposició ‘Benvinguts al circ’. Aquesta es va inaugurar el passat divendres a la planta superior de l’antic ajuntament de la localitat (carrer Major, 12) i es pot visitar fins al pròxim divendres, 17 de maig. L’horari de visita és de 17.30 a 21.00 hores.

‘Benvinguts al circ’ és una exposició fotogràfica, cedida pel Circ Gran Fele. Es tracta d’una completa retrospectiva fotogràfica de Vicente Cervera i Mati Irizarri, on es poden contemplar obres de gran qualitat.

Equilibristes que desafien la realitat o pallassos de cara trist i cor somrient, fixen l’objectiu de les càmeres, reflectint la filosofia i el sentir del Circ Gran Fele durant els últims anys. Aquesta mostra premet observar el circ per dins i la infinitat de sentiments que afloren des del seu interior. Colors, plasticitat, imaginació, llibertat i proximitat són els senyals d’identitat que conformen aquesta cuidada selecció fotogràfica.

El Circ Gran Fele duu més de 20 anys recorrent la geografia nacional i internacional. Alguns dels guardons que han rebut són el Premi Nacional de Circ 2008, l’últim Premi Max de les Arts Escèniques Especial de Circ o el Premi Programa Caleidoscopio de l’O.E. com a Projecte Cultural de Gran Interés.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia