Aquest passat cap de setmana, les categories més joves del Club Natació SOS Bétera van participar en el Campionat Autonòmic de Salvament i Socorrisme de la Comunitat Valenciana. Aquesta competició esportiva es va celebrar en la Piscina Municipal de Catarroja.
Els benjamins i alevins van obtindre 7 medalles autonòmiques, 2 de les quals van ser individuals per a Juan Caballero, i les altres 5 per a les proves de relleus per equips. Així mateix, el Club va quedar en el tercer lloc de la competició per clubs.
A més de les medalles, cal destacar que les marques individuals de tots els socorristes han millorat des de l’última presa de temps en les Jornades de Lliga, la qual cosa demostra que el treball i l’esforç en els entrenaments dona els seus fruits en temporada de competicions.
Des del Club s’ha volgut felicitar els seus socorristes participants pel seu compromís durant tot l’any i pels èxits d’equip que han aconseguit, així com al seu entrenador Roberto Bravo. Al seu torn, els anima a continuar treballant durament per a la consecució de nous èxits, tant personals com d’equip i de Club, en la nova temporada de Salvament en platja que comença ja.

 

Detallem a continuació el medaller del Club Natació SOS Bétera:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia