Quan arriba el mes de maig, també arriba el lliurament d’un dels premis on el màxim exponent són les nostres tradicions. Parlem de la cerimònia d’entrega de premis del Concurs de Dibuix “Les Alfàbegues i els coets a Bétera“, organitzat per l’Associació Cultural VOL LLIURE. Aquesta quarta edició tindrà lloc el pròxim dissabte, 18 de maig, a les 18.30 hores.

Enguany, han sigut seleccionats 15 finalistes, repartits en 3 categories. Tots els centres educatius de la població han sigut convidats a participar: Col·legi Mas Camarena, Col·legi Lloma del Mas, Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aigües, CEIP Camp de Túria, Col·legi Nostra Senyora del Carme.

Aquests finalistes són: AlejandroWencesInésPablo, Ismael, Carla, June, Noa, Álvaro, Lucía, Rubén, Nerea, Ángel, Ainhoa i Anna.

  • 6 finalistes del CEIP Camp del Túria.
  • 6 finalistes del Col·legi Nostra Senyora del Carme.
  • 2 finalistes de Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aigües.
  • 1 finalista de Col·legi Lloma del Mas.

Una vegada més, el certamen ha comptat amb la col·laboració de l´Ajuntament de Bétera , Obreres i Majorals del present exercici (2019), COABE i Cajamar.

Des de l’Associació VOL LLIURE volen fer un agraïment especial a totes les professores i professors que, any rere any, col·laboren desinteressadament.

Qui desitge conéixer els guanyadors de 2019, de primera mà, té una cita aquest pròxim dissabte al saló de Plens del castell de Bétera. Tot el poble està convidat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia