PUBLICITAT ELECTORAL

El passat dissabte, 11 de maig, Ciutadans Bétera (Cs) celebrava l’acte de presentació de la seua candidatura de cara a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Així, el Saló de Plens del Castell de Bétera acollia aquest esdeveniment, on es comptava amb l’assistència de militants, veïns, veïnes i entitats locals que volien conéixer de primera mà la llista de candidats d’aquest partit polític, així com part de les seues propostes electorals.

La candidata a alcaldia per Cs Bétera, Eva Martínez i Cano, era l’encarregada d’obrir aquest acte. En primer lloc es presentava, donant una breu ressenya sobre ella i la seua trajectòria. Seguidament, feia referència als punts més destacats del seu programa electoral. Entre les propostes, va parlar de la seua intenció de solucionar el problema de l’aigua a Bétera abordant-lo de manera integral per a tot el municipi mitjançant la creació de “Aigües Bétera”.

D’altra banda, la candidata va indicar la vertebració amb vials adequats de les urbanitzacions amb el nucli urbà, creant una xarxa de

transport públic i augmentant els serveis municipals en aquestes. Quant a urbanisme va destacar com a prioritats, la descongestió de l’entrada de Sant Antoni, la carretera Mas Camarena-Bétera i una Ronda Verda. Així mateix, va parlar de convertit l’Albereda en un espai de referència municipal i en l’orgull de tots els beterenses.

També va mencionar com a prioritat el foment de l’ocupació promocionant el nostre polígon industrial i creant espais de coworking per a crear un entorn empresarial que fomente l’emprenedoria i la creació d’ocupació. En seguretat, destaca la incorporació de drons a l’equipament de la Policia Local per a la prevenció i control de la seguretat municipal, especialment per a previndre robatoris en els camps.

Aquests i altres temes també van ser desglossats per la resta de candidats, els quals van intervindre a finals de l’acte amb una presentació en primera persona de cadascun.

Així, també es va parlar de negociar amb la Conselleria d’Educació la construcció de dos CEIP i un IES així com l’habilitació de dos cursos de batxillerat en el col·legi de Nostra Senyora del Carme, per a garantir l’ensenyament en els dos idiomes oficials de la Comunitat Valenciana, de desembossar els PAIs paralitzats utilitzant els mecanismes oferits per la LOTUP i d’aprofitar la redacció del nou Pla General per a modernitzar i embellir Bétera, així com d’augmentar la freqüència del metre.

Un dels eixos principals de la campanya és la integració nucli urbà i urbanitzacions facilitant les interaccions entre tots dos col·lectius i reforçant la nostra identitat comuna. Aquest objectiu es concreta, a més d’en diverses propostes del programa, en la confecció d’una llista que represente veïns de tot el municipi, en concret, en els primers quatre llocs presenten dos veïns del nucli urbà, un de Torre en Conill i altre de Mas Camarena.

Durant l’acte també va intervindre María Muñoz, elegida Diputada al Congrés per València en les últimes eleccions.

La llista de Cs Bétera per a les pròximes eleccions és la següent:

01 Eva Martínez Cano

02 Joaquín Gómez Martínez
03 Julio Inés Rodrigo
04 José Antonio Hernández
05 Inés Martínez Izquierdo
06 Helenio Anta Bernabéu
07 Natalia Gómez Ferrer Lozano
08 Ana encarnación Inhiesta Sáez
09 Linda María Ferrer Ureña
10 Cristóbal Sapena La fuente
11 Mario Nuñez García
12 Carolina Álvarez Sequí
13 Susana Martin González
14 José Leandro Martínez Cano
15 José Antonio García Aguilar
16 Rosalina Cano Martínez
17 Aránzazu Juan Lisarde
18 José Herrera Muñoz
19 Esther nsa Ondo Eyanga
20 Julián Mendoza García
21 Sebastián Gómez Mataran
22 Suplente: Leandro Martínez Navarro
23 Suplente: Carmen Juan Castillo

Tal com va indicar la candidata de Cs Bétera, aquesta llista està formada per dones i homes qualificats i veïns i veïnes tant del poble com de les urbanitzacions.

A continuació, adjuntem un vídeo resum de la presentació de la candidatura:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia