El pròxim 5 de juny es realitzarà el Focus Pyme i Emprenedoria Camp de Túria, Camp de Morvedre, Els Serrans i Racó d’Ademús. Aquest es celebrarà al Centre Multiusos de Llíria (Pla de l’Arc S/N).

Focus Pyme i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). Aquesta jornada s’emmarca dins de la seua política de suport a l’emprenedoria i la pyme. D’aquesta manera, compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Per a assistir a l’esdeveniment deus, a més d’inscriure’t, portar la teua acreditació, impresa o en el mòbil. T’enviarem l’acreditació al teu correu, però si ho desitges, també la pots obtindre fent click ací.

La programació és la següent:
  • 09.15 – 09.30 h. Recepció d’assistents.
  • 09.30 – 10.30 h. Ponència. Com hem canviat en els nostres hàbits de compra. Millennials, centennials i altres generacions. Els hàbits de consum de la població han canviat, sobretot motivats per l’aparició de canvis tecnològics disruptius i el món digital. Analitzarem com és el comportament del consumidor en una època d’incertesa i gran volatilitat, on avança l’economia col·laborativa i la omnicanalitat com mig de compra. Ponent: Carlos Mínguez Director de Desenvolupament de Negoci a nivell nacional i Responsable Relacions Externes de GfK Emer Ad hoc Research, amb 25 anys d’experiència en investigació de mercats.
  • 10.30 – 11.30 h. La presència de la dona en sectors tradicionalment masculins, el relleu generacional, el paper de les noves tecnologies en l’obertura cap a nous mercats, el binomi tradició-innovació… Les empreses necessiten adaptar-se a una nova realitat, social, econòmica i tecnològica. En aquesta taula veurem casos d’èxit que han sabut adaptar-se i traure-li partit a aquesta realitat canviant.
  1. Apoderament femení.  Reyes Vila Arnandis. Directora comercial en Ferros Sa Pobla. Relleu generacional.
  2. Federico Félix. Empresari valencià, promotor de Gelats Estiu. Produir el local vendre en global.
  3. Sergio Bautista Baeza. Gerent i soci fundador de SH Llevant. Innovació i tradició:
  4. Ricardo Lop. Propietari d’Acers d’Hispània.
  • 11.30 -12.15 h. Café Networking.  Mostra d’empreses i entitats.
  • 12.15 – 13.30 h. Plenari. Creactivate: desenvolupant el talent creatiu. Taller experiencial on desenvolupar el poder més valuós per a emprendre: la creativitat. Viuràs l’experiència de fer treballar al teu costat més peresós del cervell i amb això fomentar la teua competitivitat i la de la teua empresa. Seixanta minuts de pur desenvolupament creatiu i de descobriment del teu talent més ocult. José Enrique García Llop. Director de Creativitat i Innovació en Grup Equip Humà.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia