PUBLICITAT ELECTORAL

El diputat al Congrés per Compromís, Joan Baldoví, i el candidat al Parlament europeu pel mateix partit, Jordi Sebastià, van estar aquest dimarts explicant les seus polítiques en defensa de la nostra terra i dels nostres llauradors al Bar de la Cooperativa de Bétera. Allí, van estar acompanyats per l’Alcaldessa del municipi i també candidata a alcaldía per a les pròximes eleccions municipals, Cristina Alemany, i altres membres del partit.

Durant la trobada, van tindre l’oportunitat de parlar amb els treballadors agrícoles i escoltar de primerà mà la seua situació.

Posteriorment, es van  desplaçar cap al mercat per a parlar amb la gent i amb els diferents partits polítics.

A continuació, adjuntem un vídeo de la jornada:

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia