L’Ateneu de Bétera acollirà el pròxim dissabte, 18 de maig, l una activitat doble.

D’una banda, a les 19.30 hores, tindrà lloc la presentació de ‘Por sus tumbas las conoceréis’, novel·la de Pascual Huedo ambientada en el món de la immigració des de Centreamèrica als Estats Units.

De l’autor d’aquesta obra, Pasqual Huedo, cal dir que és un polifacètic escriptor, poeta i dramaturg, que de vegades també desenvolupa el seu vessant de cantautor. Ell és Premi Miquel Peris de Poesia 2011 per la seua obra ‘Melangia de mar esquiu’; Premi A. Botiguer de Narrativa Breu de Jaén 2011 per ‘Melodia’; Premi Castell de Suera de Poesia, amb ‘Naufragi’ i finalista del premi Fernando lara de Novel·la 2016 per la ja citada ‘Por sus tumbas las conoceréis’.

D’ell també cal destacar ‘Melangia de Mar’, peça que també ha sigut interpretada per Zorongo Teatre, o aquelles dues obres que ell les descriu com part d’una espècie de trilogia que precedeixen a ‘Enroc de Reines’: ‘El Puig, la clau de la conquesta’ i ‘On són els llibres de Jaume I?’.

En acabar la presentació de la citada novel·la, es durà a terme el concert de ‘Camí de Trobada’, que presentarà el seu nou estil.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia