Aquest dimecres, 15 de maig, tindrà lloc a l’Auditori de la Casa Cultura de Bétera una sessió de Cinema de Ciència-Ficció on es reproduirà la pel·lícula “Fahrenheit 451” del Director François Truffaut (1966).

Aquesta projecció audiovisual s’emmarca dins el Programa de Primavera 2019 per a Amics de Unisocietat. Aquesta sessió serà a les 17.00 hores.

La presentació estarà realitzada per José Antonio Hurtado Álvarez, cap de programació de la Filmoteca del IVC (Filmoteca Valenciana) i professor de gèneres cinematogràfics en la Universitat de Valladolid. Després de la projecció, Antonio Hurtado Álvarez dirigirà un col.loqui. La Presentació estarà oberta al públic en general i serà gratuïta.

El programa Unisocietat és un programa conveniat entre l’Ajuntament de la localitat i La Universitat de València. Aquesta iniciativa va dirigida a les persones adultes, majors de 30 anys amb interessos d’ampliació, enriquiment i actualització dels seus coneixements i la seua formació personal. El nombre de places és limitat, ja que sols es compta amb 50 places.

Aquest projecte inclou un conjunt d’activitats diverses. En aquest sentit, hi han distints cicles de conferències impartides per especialistes de l’esmentada universitat. També es compta amb exposicions temàtiques, visites formatives i cursos presencials impartits per professors d’aquesta.

D’aquesta manera, el programa es compon del cicle de tardor/hivern anual. En aquest, poden participar els amics d’Unisocietat. Aquests són totes aquelles persones interessades a rebre les informacions de les activitats anteriorment citades.
Per formar part d’aquest grup només cal efectuar una sol·licitud mitjançant una Instància general i omplir un formulari amb les dades personals i de contacte. Aquesta acció no té cap cost ni quota.

D’altra banda, es troben els cursos de formació. Aquest consta d’un itinerari multidisciplinari de 360 hores, distribuïdes en tres cursos acadèmics de 120 hores cadascun.

Així, Universitat i Societat a Bétera presenta diversos continguts distribuïts entre les assignatures troncals. Aquestes assignatures són quatre per curs, amb 24 hores cadascuna. Aquestes garanteixen una introducció bàsica a diverses matèries.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia