El CEA Bétera va participar en la Copa del Rei de triatló que es va celebrar a Águilas el passat cap de setmana. I és que una nombrosa comitiva, tant de l’escola com dels absoluts, van acudir a la citada localitat murciana per a la disputa de la Copa del Rei / Reina i el campionat d’Espanya de Relleus.

El dissabte a la copa del rei / reina les xiques del club van aconseguir un meritori sisé lloc mentre que els xics van obtindre una 24a posició.

Per proves cal destacar la prova open, on les xiques van quedar campiones de la copa de la Reina, fent una gran actuació la qual els va donar una merescuda primera posició i portar-així la copa cap a Bétera.

Ja el diumenge a l’equip elit femení se’ls va escapar el podi en l’últim sospir i van quedar quartes i l’equip masculí 28. Però en la prova Open del diumenge van quedar subcampiones.

D’aquesta manera, es tanca un exitós cap de setmana a terres murcianes per al CEA Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia