PUBLICITAT ELECTORAL.

Diumenge passat, 12 de maig, es va celebrar una Gran Festa Veïnal en Mas Camarena, organitzada pel Partit Mas Camarena. Segons, els propis organitzadors, aquesta festa estava dirigida als veïns de la urbanització.

L’eix festiu va consistir en una Paella Gegant cuinada per professionals i oferida a preus populars. Per a l’ocasió, es van preparar jocs tradicionals amb estructura de fusta per al gaudi dels més xicotets de la zona.

L’organització va disposar de taules, cadires, begudes i una modesta “picaeta”, així com música d’ambient per a amenitzar la jornada.

Segons declaren fonts del propi Partit Mas Camarena, “la festa va ser un èxit i el dia va acompanyar, fins i tot amb un sol excessiu”.

Durant el menjar es van realitzar uns saludes de l’organització. El Partit Mas Camarena considera que es van complir àmpliament els objectius de fer possible una jornada festiva i d’agermanament dels veïns.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia