Aquest dimecres va començar a Bétera un nou curs per a obtindre el carnet de carreter.  En aquest curs participen 16 joves del municipi.

La formació dura dos dies, el primer està dedicat a la teoria i es desenvolupa a l’aula de formació de l’edifici La Penya i la segona jornada està dedicada a la pràctica en un espai delimitat en Fruits Bétera.

“Des de la regidoria de Joventut hem volgut dedicar aquest curs per a joves de major edat, que puguen trobar una alternativa laboral. Hem aconseguit formar un grup de 16 però molta gent s’ha quedat en llista d’espera pel que esperem poder realitzar un altre curs prompte”, expliquen des de l’àrea de Joventut.

La finalitat és aconseguir el títol necessari per a poder començar a treballar exercint la funció d’operari de carretó i mosso de magatzem.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia