Demà dissabte, 18 de maig, tindrà lloc el XV Triatló de Bétera. A més, serà la fase autonòmica en categoria cadets i infantils dels Jocs Escolars.

Durant la jornada es practicarà natació en aigua dolça, circuit a bici per camps de tarongers i cursa a peu per la pinada. Aquest esdeveniment esportiu es desenvoluparà en un marc incomparable perquè els participants puguen gaudir d’aquesta prova.

Aquesta competició està organitzada pel CEA Bétera amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera, especialment de la Regidoria d’Esports. Així mateix, per a fer-la possible de la millor manera, també compta amb un bon nombre de patrocinadors.

Ja van quinze anys els que es va celebrant aquesta iniciativa. Per aquest motiu, s’ha convertit en un referent dels triatlons esprint.
Es tracta d’una experiència única, carregada d’emocions i sorpreses que no cal perdre’s. En definitiva, una cita ineludible per als joves.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia