Aquest dissabte tindrem una vesprada a Bétera on el dibuix i la pintura, combinats amb les tradicions, seran els protagonistes. I és que, en primer lloc, es procedirà al lliurament dels premis del concurs de Cartell anunciador de les Festes d’Agost 2019 així com de la portada del Llibre de Festes de les Obreres i Majorals 2019. El lliurament serà a les 17.30 hores en l’edifici de l’antic Ajuntament de Bétera (carrer Major, 12). Allí, es troben exposats, fins a demà, els treballs presentats i admesos al citat concurs. Qui ho desitge, pot acostar-se cap a les citades instal·lacions fins a demà, en horari de 17.30 a 21.00 hores, a veure els sis treballs presentats. L’exposició dels cartells està en la primera planta de la Sala d’Exposicions. Els assistents a l’exposició poden votar, fins a hui, el cartell anunciador, en el mateix lloc de l’exposició, a l’esbós que consideren que ha de ser el guanyador.

Demà, en acte públic per part de la regidora de Festes tindrà lloc el recompte dels vots emesos per a determinar el guanyador de la votació popular, alçant-se acta del recompte. El lliurament dels premis comptarà amb la presència de les Obreres i Majorals 2019, acompanyats per membres de la Corporació Municipal, entre d’altres.

El Jurat d’aquest certamen està format per l’Alcaldessa, Cristina Alemany, la regidora de Festes i Tradicions, Raquel Puig, les quatre Obreres de les festes de l’any 2019, el President dels Majorals 2019 i artistes/professors/es de Belles arts. El jurat emetrà la seua decisió el mateix dia del lliurament. S’alçarà l’acta corresponent traslladant a l’òrgan competent de la Corporació perquè s’adopte l’acord d’adquisició dels dits esbossos i dels drets d’explotació dels mateixos per part de l’Ajuntament pels imports econòmics indicats en les bases del concurs. La Decisió del Jurat és inapel·lable i a la seua estimació, el concurs podria quedar desert si cap de les obres reuneix la qualitat mínima requerida.

Lliurament premis del concurs de dibuix “Les Alfàbegues i els coets a Bétera”

D’altra banda, també es realitzarà el lliurament de premis del Concurs de Dibuix “Les Alfàbegues i els coets a Bétera“, organitzat per l’Associació Cultural ‘Vol Lliure’. Aquesta quarta edició tindrà lloc a les 18.30 hores, al saló de Plens del castell de Bétera.

Enguany, han sigut seleccionats 15 finalistes, repartits en 3 categories. Tots els centres educatius de la població han sigut convidats a participar: Col·legi Mas Camarena, Col·legi Lloma del Mas, Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aigües, CEIP Camp de Túria, Col·legi Nostra Senyora del Carme.

Aquests finalistes són: AlejandroWencesInésPablo, Ismael, Carla, June, Noa, Álvaro, Lucía, Rubén, Nerea, Ángel, Ainhoa i Anna.

  • 6 finalistes del CEIP Camp del Túria.
  • 6 finalistes del Col·legi Nostra Senyora del Carme.
  • 2 finalistes de Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aigües.
  • 1 finalista de Col·legi Lloma del Mas.

Una vegada més, el certamen ha comptat amb la col·laboració de l´Ajuntament de Bétera , Obreres i Majorals del present exercici (2019), COABE i Cajamar.

Des de l’Associació ‘Vol Lliure’ volen fer un agraïment especial a totes les professores i professors que, any rere any, col·laboren desinteressadament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia