(EFE) Agents de la Policia Nacional han detingut a València a quatre homes de 27 i 29 anys d’origen francés per tractar d’agredir sexualment a una dona amb la qual van marxar a un domicili després d’estar de festa en un discoteca.

Segons fonts policials, els fets van ocórrer la matinada del divendres, quan aquests quatre joves, després d’estar de festa en una discoteca, van marxar a un domicili amb una dona, de la qual no han transcendit més dades.

Una vegada allí, els detinguts van tractar d’agredir sexualment a la dona, a la qual van tocar els pits i els glutis, segons les mateixes fonts, els qui han indicat que la víctima va aconseguir escapar dels seus agressors, després de defensar-se d’ells amb un cinturó.

Els quatre homes van ser detinguts en el matí del divendres per un presumpte delicte d’agressió sexual en grau de temptativa, i van ser posats a disposició judicial aquest dissabte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia