Dissabte passat Bétera va tindre una vesprada de lliurament de premis. En primer lloc, es procedia al lliurament dels premis del concurs de Cartell anunciador de les Festes d’Agost 2019 així com de la portada del Llibre de Festes de les Obreres i Majorals 2019. El lliurament era al voltant de les 17.30 hores en l’edifici de l’antic Ajuntament de Bétera (carrer Major, 12).

Durant tota una setmana, van estar exposats en aquestes instal·lacions els treballs presentats i admesos al citat concurs. Durant eixos dies, els veïns i veïnes van poder acostar-se cap a les citades instal·lacions a veure els sis treballs presentats i votar l’esbós que consideraven que era el guanyador.

En acte públic, la regidora de Festes Raquel Puig, acompanyada de l’Alcaldessa de Bétera Cristina Alemany i les Obreres de 2019, procedia al recompte dels vots emesos per a determinar el guanyador de la votació popular, alçant-se acta del recompte. El lliurament dels premis comptava amb la presència també dels Majorals 2019, acompanyats per altres membres de la Corporació Municipal, concursants, familiars i públic assistent.

El Jurat d’aquest certamen va estar format per l’Alcaldessa, Cristina Alemany, la regidora de Festes i Tradicions, Raquel Puig, les quatre Obreres de les festes de l’any 2019, el President dels Majorals 2019, Rafa Moreno, i artistes/professors/es de Belles arts.  El jurat va emetre la seua decisió el mateix dia del lliurament.

El cartell guayador que anuncie les festes d’Agost de 2019 va ser el nº 5 i la imatge de la portada serà el disseny nº1.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia