Les Falles 2020 de Bétera ja tenen representants. Aquest passat diumenge, 19 de maig, va ser el moment de saber quines seran les Falleres Majors del poble per al pròxim exercici faller. Després de realitzar durant tot el matí les proves davant el jurat de Junta Central Fallera, a la vesprada es va conéixer a les elegides per a ostentar aquest càrrec.

Carla López i Capellava ser l’única aspirant al càrrec i per tant la triada com a Fallera Major Infantil de Bétera. Per la seua part, el jurat va haver de triar entre Mª Ángeles Valls Aparisi i Paula Ros Ferrera. Després de les proves del matí, el jurat va decidir que Mª Ángeles seria la Fallera Major de Bétera 2020.

L’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, acompanyada per la regidora de Festes, Raquel Puig, les Falleres Majors de Bétera 2019 i la seua cort, aixi com de la Junta Local Fallera de Bétera, ecapçalada per Edgar Jorro, va ser l’encarregada de  de realitzar la telefonada per a donar la notícia. Ambdós, van rebre emocionades aquesta telefonada.

Després que les dos noves Falleres Majors reberen la notíciam la comitiva es va dirigir a la Falla Gran Via del Sud per a celebrar amb elles la seua elecció,ja que les dues formen part d’aquesta comissió. La traca, les flors i les paraules d’enhorabona no van faltar en aquest acte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia