PUBLICITAT ELECTORAL

El passat dijous, 16 de maig, la coalició Unides Podem Esquerra Unida Bétera va reunir-se amb les veïnes i veïns del Camí de Paterna. El local de les Festes de ‘El conill’ va acollir aquesta cita, on els nº1 i 2 de la candidatura per a les eleccions municipals, Augusto Sevilla i Luis Poveda respectivament, van parlar de les propostes del seu programa electoral. Entre les propostes, es contemplen diversos punt referits expressament a les urbanitzacions.

Entre les propostes principals, per a aquelles urbanitzacions que en l’actualitat continuen sense la depuració d’aigües (obligatori per la Unió Europea), il·luminació i voreres, la coalició proposa aprofitar la revisió del PGOU, sol·licitat per l’Ajuntament per a revertir aquesta situació. La proposta és que el cost de les obres es pague mitjançant contribucions especials. No obstant això, proposen que l’Ajuntament sol·licite fons públics davant les diferents administracions ( Provincial, Autonòmica, Estatal i Europea ), a fi d’aconseguir que el cost final de les esmentades obres siga el més reduït possible.

En la reunió amb el veïns i veínes del Camí de Paterna, els candidats  d’Unides Podem Esquerra Unida Bétera van posar en relleu també la presència que aquesta urbanització ha tingut durant la present legislatura a través de les diverses peticions i reclamacions dels veïns i veïnes de la zona.

D’altra banda, Unides Podem Esquerra Unida Bétera va instal·lar el seu estand el matí del passat dissabte, 18 de maig, a la plaça Antic Regne de València. Allí va donar a conéixer el seu programa a totes aquelles persones que s’acostaven. A més, una vegada més, la població va tindre l’oportunitat d’escriure les seues necessitats i peticions al mural d’aquesta coalició.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia