Com ja és tradicional per aquestes dates, dissabte passat, l’Associació Cultural ‘Vol Lliure‘ va dur a terme el lliurament dels premis del seu Concurs de Dibuix Les Alfàbegues i els coets a Bétera. Aquesta quarta edició tenia lloc a les 18.30 hores, al Saló de Plens del Castell de Bétera.

L’acte va comptar amb la presència de les Obreres i Majorals de 2019, l’Alcaldessa de Bétera Cristina Alemany, el regidor d’Educació Fernando Cantarino, la regidora d’Obres Públiques Cristina Ballesteros i altres autoritats municipals com Raquel Puig (regidora de Festes) o Maite Bes (regidora de Joventut). Així mateix, també van estar presents els presidents i representants d’altres penyes coeteres com Amics del Coet (Jaume Pareja) i Fogoners (Ramón Carretero).

El Saló de Plens es va omplir de xiquetes i xiquets guanyadors i les seues famílies, que no van voler perdre’s aquest moment tan especial.

A l’inici de l’acte, el president de ‘Vol Lliure’, Toni Grande, va fer una xicoteta presentació de l’associació així com del concurs i va donar les gràcies a tots els participants i a aquelles persones que fan possible aquesta iniciativa. Seguidament, un membre de ‘Vol Lliure’ (Isidro Clavel) va fer un repàs de tots els elements importants de les Festes d’agost a través d’un vídeo. En aquesta projecció va mencionar a totes aquelles figures que la componen (pirotècnics, Obreres, Majorals, presentadors, mantenidors, autoritats, fotògrafs….) fins a finalitzar amb la figura de les xiquetes i xiquets que amb il·lusió també disfruten de la festa.

Enguany, han sigut seleccionats 15 finalistes, repartits en 3 categories. Tots els centres educatius de la població han sigut convidats a participar: Col·legi Mas Camarena, Col·legi Lloma del Mas, Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aigües, CEIP Camp de Túria, Col·legi Nostra Senyora del Carme.

Després de la intervenció d’Isidro, va arribar el moment de l’entrega dels premis als guanyadors. Aquesta entrega va estar a càrrec dels representants municipals, Obreres, Majorals i penyes coeteres.

Aquests finalistes han sigut: AlejandroWencesInésPablo, Ismael, Carla, June, Noa, Álvaro, Lucía, Rubén, Nerea, Ángel, Ainhoa i Anna.

  • 6 finalistes del CEIP Camp del Túria.
  • 6 finalistes del Col·legi Nostra Senyora del Carme.
  • 2 finalistes de Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aigües.
  • 1 finalista de Col·legi Lloma del Mas.

Una vegada més, el certamen ha comptat amb la col·laboració de l´Ajuntament de Bétera , Obreres i Majorals del present exercici (2019), COABE i Cajamar, així com les professores i professors que, any rere any, col·laboren desinteressadament.

L’acte es va tancar amb una bonica fotografia familiar de tots els guanyadors i guanyadores, autoritats, penyes coeteres i Obreres i Majorals 2019.

A continuació, adjuntem una fotogaleria d’imatges. En finalitzar el mes de maig, oferirem també un repàs audiovisual dins el nostre vídeo resum del mes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia