PUBLICITAT ELECTORAL

Ciutadans Bétera presenta hui el seu projecte urbanístic a través d’un vídeo on desglossa les seues propostes en aquesta matèria.

Entre les propostes es troben les següents:

  • La descongestió de l’entrada de Sant Antoni, la carretera Mes Camarena-Bétera i una Ronda Verda com a prioritats. Descongestió del trànsit rodat que circumda el nucli urbà creant una circunvalación que distribuïsca el trànsit d’entrada des de Sant Antoni de Benaixeve. En paral·lel a aquesta via rodada aposten per una ronda verda per als vianants i ciclista que enllaçarà els espais verds i equipaments existents en les vores del nucli urbà, facilitant el seu ús pels habitants de les urbanitzacions.
  • Transformar el Junqueral en un espai per a gaudi veïnal dotant-lo d’enllumenat i de parcs infantils.
  • Implantar col·lectors d’aigües pluvials, així com altres elements de drenatge, en les zones inundables. Degut als grans problemes que pateix Bétera amb pluges fortes, estan decidits a acabar amb aquesta situació.
  • Millorar els serveis de neteja municipals, aumentant el nombre de contenidors de reciclatge i la freqüència de recollida de fems.ç
  • Convertir l’Albereda en un espai de referència municipal i en l’orgull de tots els Beterenses.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia