El diari Betera.com ha organitzat per a hui dimarts, a les 19.30 hores, el segon debat electoral municipal de la democràcia celebrat en aquesta localitat. En l’acte participaran sis dels set candidats que es presenten a l’alcaldia de Bétera: Cristina Alemany (Compromís), Mª José Ballesteros (PSPV-PSOE), (Augusto Sevilla (Unides Podem Esquerra Unida Bétera), Elia Verdevío (Partit Popular), Eva Martínez (Ciutadans Bétera), Carlos Abad (Mas Camarena-Torre en Conill).

El nostre diari ha estat obert a tots i ha convidat a les set candidatures que es presenten a Bétera per a les eleccions municipals del pròxim diumenge, 26 de maig, però no ha obtingut una resposta concreta per part de Vox.

En aquesta segona edició, també serà el periodista de Nàquera, Frederic Ibáñez, qui modere el debat. Aquest serà l’encarregat també d’obrir i tancar l’acte. Posteriorment, cada candidat farà una exposició de 2 minuts del seu programa. El debat estarà dividit en tres blocs. El primer bloc estarà diferenciat en quatre parts, englobades per temes: A) Promoció Econòmica, B) Drets Socials, Participació i Drets Ciutadania, C) Urbanisme, Infraestructures i Aigua, D) Cultura i esports. Aquest primer bloc durarà 6 minuts per candidatura distribuïts en els 4 temes mencionats anteriorment, amb una duració de 1.30 minuts cadascun d’ells.

En el Bloc 2 hi haurà una exposició dels candidats d’1 minut per cada candidat, així com un debat obert de 21 minuts en total. El bloc 3 està reservat per a les preguntes del públic assistent. Aquest bloc deurà durar 25 minuts en total. Després hi haurà un minut d’or, on els candidats realitzaran la seua petició de vot. Està previst que l’acte dure uns 120 minuts.

Qui vulga seguir aquest debat, però no puga acudir al Saló de Plens de l’Ajuntament de Bétera, tindrà l’oportunitat de seguir-lo in streaming (en directe) a través de Facebook, Youtube i la nostra web. És la primera vegada que el poble tindrà l’oportunitat de seguir a distància un acte d’aquestes característiques.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia