Dissabte passat, 21 de maig, va tindre lloc la XV edició del Triatló de Bétera. Aquest esdeveniment esportiu va estar organitzat pel club de triatló CEA Bétera amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera, entre d’altres.

Es tracta d’una de les proves més exigents del panorama autonòmic ja que el guanyador té plaça per al Campionat d’Espanya per autonomies i per això solen vindre els millors esportistes.

242 triatletes pertanyents a les categories cadets i infantils de la Fase Autonòmica van competir en quatre carreres (Cadets xics i xiques i Infantils xics i xiques) en les quals primer es va desenvolupar el segment de natació (750 metres en Cadets i 660 metres categoria Infantil), poteriorment la carrera amb bicicleta (13,5 km Cadets i 9 km per a Infantils) i per a acabar amb la carrera a peu (2,5 km Cadets i 2 km Infantils).

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia