PUBLICITAT ELECTORAL /OPINIÓ.

Com és sabut, diumenge que ve 26 de maig les veïnes i veïns de Bétera estem cridats/es a acudir a les urnes per a triar als nostres/as representants municipals per als pròxims quatre anys.

Des d’Unides Podemos- Esquerra Unida, apostem perquè en la pròxima legislatura, en la nostra localitat es continuen aplicant  i incrementant polítiques que repercutisquen en benefici de la majoria de la població i en concret en aquelles famílies que mes necessitats estan passant.

Per això en el nostre programa electoral portem propostes en matèria de:  ocupació, infraestructures verdes, participació ciutadana, serveis socials, educació, medi ambient, dona i igualtat, polítiques juvenils, aigua, mobilitat i seguretat ciutadana, agricultura i ramaderia, benestar animal, urbanitzacions, esport, indústria i comerç, entre altres.

Estem convençudes/us que per a poder implementar  polítiques socials que afavorisquen a la majoria de la ciutadania, és necessari que  en la pròxima legislatura  existisca una  majoria de progrés en l’equip de govern, per això  ja anunciem que Unides Podemos- Esquerra Unida, no donarem el nostre suport a cap formació política que  el seu programa i els seus ideals vagen contra els interessos de la majoria de la població, per la qual cosa assegurem,  que si de nosaltres depén ni per acció ni omissió governaren els partits amb polítiques  contràries a les necessitats de la majoria de la ciutadania.

Però per a aconseguir que les propostes dirigides a la persones més necessitades s’apliquen en la pròxima legislatura, és necessari que *Unides *Podem- Esquerra Unida obtinga un ampli suport de les veïnes i veïns en les votacions del pròxim diumenge i per això us demanem el vot per a la nostra candidatura.

 

Luis Poveda Amores

Coordinador de EUPV- Bétera

Nº 2 de la Candidatura municipal d’Unides Podem- Esquerra Unida.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia