Les obres de restauració del Castell de Bétera per a habilitar aquest espai com a museu han començat amb la signatura de l’acta de replanteig. L’acta l’ha van signar els responsables de l’empresa adjudicatària i el regidor de Patrimoni, Joano Baudés (Compromís).  Les obres que costaran 882.475729 estan cofinançades amb fons europeus FEDER de la Comunitat Valenciana.

Aquest complex projecte de restauració dut a terme per l’empresa Víctor Tormo S.L. té per finalitat la posada en valor de l’emblemàtic edifici recuperant els valors perduts en l’última rehabilitació. Així, s’eliminaran els elements impropis del Castell de Bétera afegits sense cap valor històric com el cobriment total de la pedra original de l’edifici, la serralleria o els paviments moderns i incoherents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia