PUBLICITAT ELECTORAL

El tradicional mercat municipal dels dimarts a Bétera va tornar a servir ahir com a ubicació principal de diversos partits polítics del municipi. Aquest, va ser l’últim dimarts abans de les eleccions municipals, per a poder acostar-se a la ciutadania i donar a conéixer les propostes electoral mentre realitzen les seues compres al mercat.

Com ja han anat fent, altres setmanes, els diferents partits van instal·lar també un estand a l’esplanada de l’Albereda per a acostar a la gent les citades propostes i explicar els seus programes de cara a les pròximes eleccions municipals. Així, partits com Unides Podem Esquerra Unida, Ciutadans Bétera, PSPV-PSOE, Compromís, VOX o Partit Popular van estar parlant amb la gent, passejant-se amb ells i oferint-los també un obsequi personalitzat amb el color identificatiu de cada partit (globus, llepolies, bolis…).

Ací tenim una xicoteta mostra:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia