La comarca Camp de Túria acollirà un fòrum d’ocupació. Aquesta iniciativa està organitzada pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació, LABORA, dins del marc del Pla Avalem Territori. Així s’ha acordat fa uns dies, amb la signatura d’un conveni de col·laboració, subscrit entre el secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, acompanyat per Rocío Briones, directora general d’Ocupació i Formació, i Eva Hernández López, directora general de Planificació i Serveis de Labora, i la presidenta de la Mancomunitat, Mª Dolores Celda, en representació de l’Acord Territorial d’Ocupació Camp de Túria.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria ha destacat la importància de la celebració d’aquesta iniciativa a la comarca. “Es tracta d’una mostra més del treball que estem desenvolupant per a fomentar l’ocupabilitat al Camp de Túria. L’ocupació és una de les eines *esencialespara la vertebració territorial i la cohesió social”.

Amb aquests fòrums, denominats Fòrum Labora Ocupació, es pretén “acostar l’orientació i l’assessorament en la cerca d’ocupació a la ciutadania, així com la divulgació de serveis, prestacions i polítiques en matèria d’ús de les administracions públiques valencianes, a més de posar en contacte a les persones sol·licitants d’ocupació amb les entitats ocupadores”, asseguren des de LABORA.

LABORA organitzarà aquests esdeveniments en els espais cedits pels diferents Pactes i Acords Territorials en marxa en la Comunitat Valenciana, i amb els quals hui també han signat el conveni de col·laboració.

Mitjançant el Pla Avalem TerritoriLABORA ha plantejat una nova metodologia d’estratègia territorial en la qual s’aborda com treballar des de l’orientació, la inserció i el foment de l’ocupació. La finalitat és aconseguir la informació necessària per a impulsar actuacions tinguen com a resultat la millora de la qualitat de l’ocupació, més inclusió social i menys desequilibris territorials.

Amb aquest projecte es pretén crear una xarxa col·laborativa entre els diferents agents vinculats al territori valencià (administració autonòmica, entitats locals, agents socials, empreses…) per a dur a terme una estratègia conjunta que adapte l’exercici de les polítiques actives d’ocupació a les necessitats de cada territori.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia