El CEA Bétera. Triatló té noves i bones notícies que contar. Aquest passat cap de setmana, Noelia Juan va  quedar tercera al classificatori nacional i segona per equips femenins a la localitat murciana de Fuente Álamo. Però, a més a més, es va proclamar Campiona Autonòmica de Triatló a Oriola. Allí, va mostrar el treball que realitza dia a dia al CEA Bétera.

A més a més, altra membre del CEA Bétera  va quedar quarta a Oriola, realitzant un gran treball.

Quant a Noelia, cal destacar que el passat més d’abril va proclamar-se subcampiona d’Espanya absoluta i campiona Sub-23.

Noèlia Juan Pastor té 22 anys i reparteix el seu temps entre els seus entrenaments diaris de més de 4 hores i els seus estudis de Belles Arts a la Universitat Politècnica de València. Fins a l’any passat a més tocava el clarinet, encara que va haver de deixar la banda perquè no podia assistir a tots els assajos però seguia amb les classes, segons ha declarat en una entrevista realitzada des del departament de premsa municipal.

Els seus entrenaments diaris es basen en bici i natació al matí i carrera i gimnàs a la vesprada. Indica que el seu punt feble és la natació però en l’últim Campionat d’Espanya de distància olímpica va quedar la quarta absoluta i segona Sub 23, el que li va permetre eixir en el segon grup de bici i avançar molt en carrera.

Entre els seus somnis com a esportista destaca poder anar als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, encara que sap que està difícil perquè hi ha moltes xiques
lluitant i només poden anar tres.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia