La Junta Local Fallera de Bétera va comunicar aquest dimarts, a través de les seues xarxes socials, la convocatòria per a presentar-se com a candidates a la Cort d’Honor i Cort d’Honor Infantil de les Falleres Majors de la localitat per a l’any 2020.

Qui desitge formar part d’alguna d’aquestes corts té de temps fins al pròxim dilluns, 27 de maig a les 18.30 hores. Tan sols queden uns dies per poder plantejar-se aquesta qüestió.
Aquestes falleretes i falleres acompanyarien a Carla López i Capella i a Mª Ángeles Valls i Aparísi en el pròxim exercici faller, representant les festes josefines de la població. Cal recordar que ambdós (Carla i Mª Ángeles) van ser escollides com a Fallera Major Infantil i Fallera Major el passat diumenge, 19 de maig. Al matí, al costat d’una altra jove més, van estar amb el jurat. Aquest valoraria quina candidata seria més adequada per a representar als fallers del municipi, sent finalment elegides aquestes.

Enguany, seria la segona vegada que les Falleres Majors de Bétera compten amb Cort d’Honor. Aquest càrrec s’estrenava, per primera vegada, amb les Falles 2019. La Fallera Major de 2019, Omayra Calvo i Zaballos va tindre com a cort d’honor a Mª José Granell i Baena i a Ámbar Edo i Muela. D’altra banda, la xiqueta Carla Gelde i Granell va tindre a quatre xiquetes en la seua cort d’honor: Ana Sáez i Amado, Carla López i Capella, Valeria Ramírez i Garín i Andrea Martínez i Moreno. Com veuen, la Fallera Major Infantil de 2020 ja va ser de la cort d’honor de 2019 i, ara, tindrà l’oportunitat de veure aquestes festes des d’una altra perspectiva, sent la màxima figura que represente a totes les xiquetes i xiquets de Bétera durant les festes josefines del pròxim exercici faller.

Com a curiositat, també cal mencionar que Mª Àngeles Valls, fallera de la Falla Gran Via del Sud des de ben menuda, va disfrutar en 2019 de les Falles com a mare del President Intantil de la citada comissió. Ara, serà ella qui represente a tot un poble durant les Falles 2020.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia