Com ja hem anat explicant en anteriors notícies, el II Debat Electoral de Bétera es va dividir en tres blocs diferenciats.

Després d’una breu exposició de cada candidat del seu programa i d’un balanç de la present legislatura, el primer bloc va estar dividit en quatre parts, englobades per temes: A) Promoció Econòmica, B) Drets Socials, Participació i Drets Ciutadania, C) Urbanisme, Infraestructures i Aigua, D) Cultura i esports.

En el Bloc 2 hi va haver una exposició dels candidats d’1 minut per cada candidat, així com un debat obert de 21 minuts en total. El bloc 3 va estar reservat per a les preguntes del públic assistent. Després va ser el moment del  minut d’or, on els candidats realitzaren la seua petició de vot.

Perquè pugueu veure la part que més us interesse, hem publicat al nostre youtube el debatdividit i separat també per blocs, perquè cadascun trie. Adjuntem els enllaços:

1ª Part del debat.

2ª parte del debate electoral

3ª Part del debat electoral

Imprimir article
Comenta aquesta notícia