(EFE) Un home de 44 anys va resultar ferit, aquest dilluns, amb politraumatisme després d’un accident entre un cotxe i un camió en l’A-7 a Bétera. Aquest accident va generar 13 quilòmetres de retenció en sentit a Barcelona, han informat la Direcció General de Trànsit (DGT) i el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgència (CICU).

El sinistre se va registrar sobre les 8.10 hores en el punt quilomètric 319, en el terme municipal de Bétera i les cues es van prolongar uns 13 quilòmetres fins a Manieses, segons la DGT, qui va informar a més de que l'”efecte tafaner” va causat cues també en sentit contrari, a Alacant, d’uns dos quilòmetres.

A més, l’accident i la retenció va afectar a la CV-35 en els enllaços amb el baipás, que també va patir retencions.

El CICU va informar que fins al lloc de l’accident es va desplaçar una unitat del SAMU i una altra de suport vital bàsic (SVB), els serveis mèdics del qual van assistir a un home de 44 anys per politraumatisme, al qual van estabilitzar i posteriorment traslladar a l’hospital Clínic de València.

El Consorci Provincial de Bombers va enviar al sinistre tres dotacions dels parcs de Montcada i Paterna encara que van informar que no hi havia cap persona atrapada i únicament van ajudar a traslladar al ferit a l’ambulància.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia