10 gimnastes de Bétera van participar en el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Aeròbica 2019, el qual es va celebrar en el pavelló de “Los Pajaritos” de Soria el cap de setmana de l’11 al 12 de maig.  En concret, van ser un xiquet i nou xiquetes que pertanyen al Club Aerogym i que estudien en centres escolars del municipi.

A aquest esdeveniment esportiu van participar uns 500 gimnastes de tota Espanya exhibint més de 300 coreografies.

Dani Palomo i Carla Quintero, amb la seua companya Isabelle Jones, van pujar al podi en la categoria de Trios Nivell 5 (10 anys – Aleví) per a portar-se la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya.

D’altra banda, cal mencionar que Dani i Carla van ser medalla de plata en la Copa Federació de la Comunitat Valenciana 2019, que es va celebrar a la Pobla de Vallbona, i medalla de bronze en la Fase Autonòmica del Campionat d’Espanya 2019, que es va celebrar a Montcada.

Sara Cuevas, Ada Pons, Adriana Viñado i Noa Balbastre van participar en Grups Nivell 1 (8 anys), i van quedar les quartes en el Campionat d’Espanya.

Mia Pons, Mar Balbastre, Pepa Montoro i Adriana Martí, van participar en la categoria de Grups i Individuals en el Nivell 2.

A més a més, Sara Cuevas, amb dues companyes del club Aerogym (Olaya i Nora) va guanyar una medalla de bronze en la Copa Federació de la Comunitat Valenciana celebrada a la Pobla de Vallbona, Trio Nivell 1.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia