Et preocupa el desenvolupament ecològic sostenible?

És la preocupació de tots i totes les que pensem en un futur millor per a les nostres filles i fills, per als qui percebem la trucada d’atenció que el Planeta ens està donant. Per això és molt important plantejar-nos, des de hui mateix i mirant al futur, un municipi amable amb el medi ambient i amb els seus habitants. Per a això pots consultar el nostre projecte d’INFRAESTRUCTURA VERDA.

T’interessa la creació de cooperatives agrícoles i ramaderes respectuoses amb la salut i el medi ambient?; Que es facilite la ramaderia de muntanya ecològica i la comercialització dels productes a nivell local, incentivant el consum de productes derivats?

La Implantació de contenidors de recollida de residus orgànics?; La instal·lació d’una planta de compostatge per a, amb residus orgànics vegetals urbans i restes de poda, obtindre un *compost de qualitat i distribuir a baix cost?.

Et preocupa el benestar social?

Volem una Bétera solidària, cuidadora, per això implantarem un servei de suport a domicili i alerta immediata (tele-assistència) per a les persones amb diversitat funcional i tercera edat, així com reclamar l’ambulància permanent per al nostre municipi.

En l’esport, volem treballar en un pla d’integració de les persones amb diversitat funcional i tercera edat en la pràctica esportiva, amb monitors especialitzats per a la realització de gimnàstica de manteniment i terapèutica.

 

Treballarem en la inclusió social, en la convivència amb la creació d’un espai cívic cultural, transmetent la idea que la societat és un lloc on cadascun ha de compartir, aprendre i enriquir-se dels altres, al mateix temps que, com a grup, tenen la capacitat de realitzar moltes coses tant pel seu bé com pel de la comunitat.

Continuarem  en la lluita contra tota classe de violència des de l’Ajuntament  i creant la Casa de la dona Municipal.

Pel que has llegit i altres temes com a Indústria i Comerç, Mobilitat i Seguretat Ciutadana, Urbanitzacions, Benestar Animal, Patrimoni i Turisme, Educació,  apostant per l’ensenyament Públic amb la convicció que educar-se i accedir al coneixement és un dret universal i garant d’igualtat d’oportunitats.

Quin creus que és l’únic partit que t’ofereix un programa sòlid, assenyat i viable pensat per i per al poble?

La història l’escrius tu, i si ens dones l’oportunitat, la continuaràs escrivint al costat de nosaltres, perquè TU sempre tindràs la paraula, des de pressupostos participatius fins a aconseguir el *muncipio que volem i ens ajudes a fer-ho realitat.

*Unides *Podem Esquerra Unida Bétera

.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia