PUBLICITAT ELECTORAL

Molts pensen que la “ultradreta” l’encarna el partit VOX. Potser no els falte raó, fent una ullada al seu programa electoral, a les seues declaracions o als seus llistes electorals plagades de membres de la ultradreta.

A altres no se’ls escapa que molts dels integrants de VOX han estat durant molts anys membres i simpatitzants del PP, i ara han trobat per fi un partit amb el qual s’identifiquen de veritat. Han estat adormits durant anys, però no han trigat a sortir quan han vist l’ocasió.

A més, apareix en escena una altra pota del banc, Ciutadans. Aquesta pota que encara que no aconsegueix equilibrar-ho, sí almenys fa que siga sostenible, només hem de veure el pacte de Govern a Andalusia amb el PP i recolzat per VOX o la famosa foto de la plaça de Colón a Madrid per veure que se senten còmodes amb els partits de la dreta.

Com afecta aquesta situació a Bétera?

Doncs a Bétera aquest “banc” encara podria coixejar per la qual cosa apareix la quarta pota: la coalició Mas Camarena-Torre en Conill, que finalment s’han armat de valor per llevar-se la careta i demostrar obertament que realment les úniques urbanitzacions que els interessen són les seues, i molt poc o gens totes les altres.

Durant aquests quatre últims anys de govern, arrossegats per la impossibilitat d’imposar les seues condicions a COMPROMÍS, i tot i saber de la seua impossibilitat legal i dels informes jurídics en contra, han pretés constituir-se com una entitat local menor pròpia, això sí, governada per ells, és clar.Mas Camarena-CUBE van exigir que la legítima alcaldessa del poble de Bétera necessitara un permís d’aquesta coalició i del seu líder, per poder trepitjar aquestes urbanitzacions. Encara que puga sonar absurd, sí, aquesta va ser una exigència del Partit Mas Camarena-CUBE que evidentment no va acceptar COMPROMÍS, doncs l’alcalde o alcaldessa de Bétera ho és de tot el poble encara que a ells no els semble bé.

Aquesta coalició va exigir i, segurament exigirà a qui pacte amb ells en la pròxima legislatura, gestionar directament i al seu gust entre el 40-50% del Pressupost Municipal, amb independència dels recursos que es necessiten a la resta del poble. Des de Compromís per Bétera no acceptem les exigències en aquell moment, i per descomptat, no les acceptarem mai, de fet aquest va ser el motiu pel qual van abandonar el Pacte de Govern assolit el 2015.

No obstant això, no sembla que aquests límits impedisquen arribar a acords amb la coalició Mas Camarena – Torre en Conill a certs partits que es presenten per governar Bétera, tal com anem observant en les últimes setmanes. Per això, el realment important és que qualsevol vot que diumenge que ve obtinguen VOX, PP o Ciutadans, abocarà a un pacte amb Mas Camarena-Torre en Conill per assolir la majoria dels 11 regidors a Bétera, el que ens portarà a ser governats en coalició pel partit de les urbanitzacions amb les exigències que sempre han posat damunt de la taula i que perjudiquen el conjunt del poble.

L’alternativa a aquesta situació és COMPROMÍS, per això et proposem que votes Compromís diumenge que ve.

Compromís per Bétera

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia