(EFE) Un jove de 21 anys ha sigut detingut a València per agredir a la seua parella en el transcurs d’una discussió. Dita discussió es va produir pel control que volia exercir sobre el telèfon mòbil de la xica, que va denunciar als policies que els maltractaments psicològics són continus.

La Policia Local va detindre a l’home com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere per uns fets ocorreguts sobre les 22.45 hores d’aquest dijous, segons fonts policials.

Quan va arribar la patrulla i es va entrevistar amb tots dos, la víctima, de 21 anys i visiblement nerviosa i alterada, portava en braços al bebé de tots dos de set mesos.

La dona víctima va comptar als agents que no era la primera vegada que la seua parella li agredia i que els maltractaments psicològics són continus, així com el control que exerceix sobre el seu mòbil que, segons va manifestar, és constant.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia