Hui dissabte, 25 de maig, toca jornada de reflexió. Demà diumenge, 26 de maig, serà un dia intens d’eleccions. La població de Bétera votarà al candidat de les municipals i també de les europees. Abans d’aquests dos dies, s’ha dut a terme unes setmanes intenses de campanya electoral.

Els diferents partits del municipi de Bétera han realitzat actes de tot tipus per a donar a conéixer a les veïnes i veïns el seu programa electoral amb les propostes i projectes que tenen per al futur de la localitat. Pegada de cartells amb les imatges dels seus candidats, reunions amb les distintes associacions i entitats locals, actes de presentació, eixides al mercat municipal, recorreguts pel poble, debats electorals… Una programació d’activitats que s’han vist reforçades per les xarxes socials, on també s’han publicat els punts principals de cada programa a través de vídeos i imatges, s’han anat presentant els membres de les diferents llistes o recordat els actes pertinents.

Per a concloure aquestes setmanes intenses, ahir divendres es van realitzar diferents actes de fi de campanya. Alguns partits acabaren de repartir pel municipi, urbanitzacions i comerços el seu programa i altres van optar per fer un sopar de fi de campanya. Hi havia previst més activitats que van tindre que ser suspéses degut a la pluja, però tot va acabar amb un cordial sopar de germanor.

A continuació, adjuntem algunes imatges que ens han sigut facilitades o que el nostre equip ha pogut captar d’aquestes últimes hores.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia