Des de primeres hores del matí, Betera.com ha estat fent un recorregut pels diferents col·legis electorals del municipi per poder captar, amb imatges, la participació de les veïnes i veïns i als nostres candidats votant, supervisant o complint el seu paper d’apoderat en les eleccions municipals i europees de 2019. Cal agrair la col·laboració en cadascun dels col·legis de cada apoderat. Allí, ens han transmés la seua germanor entre tots, tal com mostrem a les imatges. Hem pogut estar parlant amb tots els partits i ens han facilitat moltíssim el nostre treball. Algunes veïnes i veïns també han volgut que els férem fotos en el moment en què votaven, com a mostra de la seua participació en unes eleccions tan importants com aquestes. Al llarg de la vesprada parlarem de dades de participació i oferirem alguna imatge més.

A continuació, adjuntem una fotogaleria amb fotografies realitzades per nosaltres en un 95% i un 5% cedides pels mateixos partits.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia