Ni les comunions i les eleccions van impedir que ahir diumenge, 26 de maig, tinguera lloc també la tercera ruta teatralitzada pel municipi de Bétera.

La regidoria municipal de Turisme de l’Ajuntament de Bétera ha sigut el departament encarregat de posar en marxa aquesta nova ruta turística per a tota la família que porta per nom “Bétera, un poble de pel·lícula”. Per a més informació i reserves cal enviar un correu a auxiliar.turismo@betera.es o cridar al telèfon 96 169 87 14.

El recorregut comença amb els primers pobladors de la zona, els ibers, i es van fent parades clau pels diferents períodes de la història del municipi, fins als nostres dies. Acompanyats per un famós cineasta que està a punt de rodar una pel·lícula en el nostre municipi, es va recorrent diferents espais i en cada parada es proporciona vestuari i attrezzo a les persones participants, convertint-se en els principals actors de la història.

En definitiva, és una visita guiada, teatralitzada i participativa per a les persones que volen conéixer la història i el patrimoni del nostre municipi. És apta per a tots els públics, divertida i que atrapa des del primer moment, donat que uneix perfectament la història amb el teatre, sent una bona forma per a aprendre.

L’activitat té una durada d’1 hora i 30 minuts. Els pròxims dies en celebrar-se seran el 2, 9, 16, 23 i 30 de juny, 8 i 15 de setembre en horari d’11.00 a 12.30 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia