La Ud Bétera al costat de Goesport i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera, presenta la seua novena edició del campus multiesport d’estiu. Aquesta iniciativa es duu a terme, un any més, amb el propòsit de continuar fent gaudir als xiquets dels matins d’Estiu,

No oblidem que durant tot l’estiu els xiquets i xiquetes diàriament, a més de compartir estones de diversió i amistat, poden aprendre, disfrutar i conéixer multitud d’activitats esportives que ajuden sobretot al fet que ells mateixos facen del seu temps lliure d’estiu un període on hàbits saludables tan importants com l’esport estiguen presents dia a dia .

Així, activitats com: futbol , futbol sala, badminton, atletisme, patinatge, hoquei, tir amb arc, ball, beisbol ,  psicomotricitat  o  manualitats, entre unes altres, són la multitud d’activitats que dia dia i al llarg del matí poden practicar  els xiquets i xiquetes de 3 a 15 anys, sempre adaptant les mateixes a les característiques i etapa evolutiva d’aquests.

Des de l’organització es considera essencial que l’esport aquest present des de xicotet en les vides dels xiquets i que es convertisca a més no solament en un habite de vida saludable per a ells sinó també en un instrument per a poder establir noves relacions d’amistat , i créixer en els xiquets valores tan essencials com la companyonia, el respecte o el treball en equip.

En aquesta novena edició no faltaran les sorpreses i la diversió així com activitats tan interessants com rutes amb bici o jornada d’acampada. En aquestes jornades d’acampada, els xiquets podran gaudir d’una nit envoltats d’estreles  i en ple camp i amb activitats en el medi natural com a senderisme i carreres d’orientació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia