Com a secretària general de Podemos Bétera i després d’uns dies de reflexió personal, vull dir-vos que tenim la consciència molt tranquil·la, sabedors que el treball que ens heu encomanat en la legislatura passada, s’ha realitzat amb afany, responsabilitat i honestedat, donant el millor per la gent de Bétera.

Per aquest motiu, és imprescindible brindar tot el nostre suport i agraïment a l’excel·lent labor i esforç que ha realitzat el nostre company i fins ara regidor per Assemblea Bétera Ciutadana, Augusto Sevilla, (Àrea de Comerç, Mercat, Indústria, ADL, Consum, Ocupació i Noves Àrees d’ocupació) qui va posar a la seua esquena aquesta regidoria; una persona com tots nosaltres, sense cap experiència en política, però amb coneixement, lliurament i moltes ganes per a tirar-la avant i vaja si ho ha fet, destinant 4 milions i mig d’euros en els diferents programes d’ocupació i formació, facilitant d’aquesta manera la re-inserció laboral, impensable en legislatures anteriors.

Els resultats no han sigut els esperats, molt lluny d’això, ha sigut una desfeta a nivell nacional. Pel que a Bétera correspon i com a responsable política del partit, em faig responsable d’un percentatge de culpabilitat, d’altra banda, responsabilitze als mitjans que *desinforman i confonen amb la gran facilitat de semblar creïbles davant gran part de la ciutadania. Els atacs patits per la nostra cúpula, les discussions internes que, per tractar de ser del tot transparents, no vam saber arreglar-ho a casa, com fan els partits de sempre, donant així a la premsa el seu minut de glòria.

Veïnes i veïns de Bétera, Podemos Bétera està viu i amb més ganes que mai. Malgrat el resultat obtingut, sabem que ho hem fet bé, continuarem treballant i millorant el nostre programa, continuarem pensant en la nostra gent, seguirem als carrers i penseu que els nostres ideals són dirigits al benestar del nostre Poble. Li desitge al nou govern municipal, el millor, que no quede fora ningú, xiquets, joves, adults, els nostres majors, immigrants, persones amb diversitat funcional, urbanitzacions. El nostre company José Vicente *Pardos us ha entregat fa mesos el projecte d’Infraestructura Verda que hem portat en el nostre programa. Pensat a garantir l’aportació que el municipi de Bétera ha d’assumir com a obligatòria de cara a garantir tant la qualitat de vida dels seus habitants en un futur, com la pervivència de l’espècie en el Planeta…, no ho deixeu en un calaix. I també us diem que estarem vigilants.

A les inscrites i inscrits de Podemos Bétera, que m’heu elegit com a secretària general, dir-los que us ho agraïsc i hui mateix deixe el meu càrrec a la vostra disposició com ha estat des del primer dia.

Rita Teixidó.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia