Betera.com ha sigut informat d’una nova iniciativa que estan portant a terme voluntàriament veïnes de Bétera. Al mateix temps que aquestes caminen i passegen per la població, fan una replegada de plàstic, dedicant-li més o menys una mitja hora del temps de caminar.

En aquest sentit, ens demanem ajuda per conscienciar a la gent del municipi…”perquè ens trobem que quasi fem la bossa diària de fem al mateix lloc i això només es pot arreglar conscienciant als veïns i veïnes en què per favor, no tiren el plàstic per terra dels carrers, dels voltants del poble, el camp, el polígon, que quan plou fort, tot és arrossegat al barranc i en conseqüència al mar, indiquen les impulsores d’aquesta iniciativa.

La idea d’aquest grup és convocar eixides els dissabtes a les nou del matí, només fa falta una bossa de fem i guants, per qui hi vulga participar i fer neteja del barranc i fer el que és tan urgent de fer: conscienciació. “Crec que entre tots, podem aconseguir que els nostres xiquets puguen com a mínim, tindre esperança en el futur”, explica una de les promotores.

Adjuntem documents dels cartells que han començat a deixar per fer-ho un poquet evident:

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia